Medlemmer i sykkellag

BORA – hansgrohe

Uovertruffen på badet, på kjøkkenet og på sykkelsetet

Med hansgrohe opplever du de fineste øyeblikk med vann. Vann er et kostelig element som er nært knyttet til sport. Sykkelsport er innovativ, dynamisk og publikumsvennlig. Akkurat som hansgrohe produktene på kjøkkenet og på badet. Da er det naturlig at hansgrohe er offisiell tittelsponsor for det overlegne sykkelteamet BORA–hansgrohe. Lagleder Ralph Denk er glad for å ha fått hansgrohe som partner for sitt team: “hansgrohe er et tradisjonsrikt varemerke som står for kvalitet og design på øverste hylle. Jeg er svært stolt av at dette også er et uttrykk for lagets utvikling og verdier, som har sine røtter og sin identitet i Tyskland.”

BORA – hansgrohe setter høye mål

Guttene har klare mål: De skal konkurrere om seire i klassikerne og de lange tourene sammen med resten av WorldTour-lagene. Lagleder Ralph Denk styrker troppen for å nå de ambisiøse målene. Også dobbelt verdensmester Peter Sagan trår pedalene for BORA – hansgrohe. Han som er nummer 1 i WorldTour ranking stod allerede i Tour de France 2016 på seierspallen: Han ledet poengkonkurransen og vant grønn trøye. Et dommerpanel av sykkelsporteksperter tildelte ham en pris som en av de mest angrepssterke rytterne. Sykkelteamet BORA – hansgrohe kommer til å vinne mange viktige seire fra og med sesongen 2017.

Følg med: BORA-hansgrohe sykkelteamet er også aktiv på sosiale medier:

Team BORA - hansgrohe setter opp farten – våre toppidrettsutøvere i aksjon

Bilder
  • BORA-hansgrohes sykkellag på trening.
  • BORA-hansgrohes sykkellag med Peter Sagen.
  • Sykkelproff Erik Baška.
  • Peter Sagan svarer.
  • Peter Sagan
  • Sykkelproffen

Hansgrohe bruker cookies for å kunne gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillinger, godtar du bruken av cookies.

OK