Peter Sagan med en hånddusj

BORA-hansgrohe

Behagelig avslapping etter en topp-prestasjon

Med hansgrohe opplever du de fineste øyeblikk med vann. Vann er et kostelig element som er nært knyttet til sport. Takket være hansgrohe kan vi slappe av etter en utmattende dag, klar til å fokusere på vår neste utfordring: Toppatleter som går etter topp-prestasjoner hver dag setter særlig pris på den motivasjonen som de får fra en behagelig dusj. Da er det naturlig at hansgrohe er offisiell tittelsponsor for det overlegne sykkelteamet BORA-hansgrohe: sporten deres er særlig dynamisk og innovativ, og like som hansgrohes produkter på bad og kjøkken inspirerer den folk.

En oppkvikkende dusj

Premiumhanddusjen Raindance Select E 120 byr ikke bare på en sensasjonelt oppkvikkende dusj, både før og etter racet: I den store trnd* forkrukertesten svarte 97 testpersoner at de var fullstendig fornøyde med den store dusjglede som denne dusjen gir. 98 % av testpersonene fra fem land var imponerte av Select-funksjonen som skifter mellom stråletyper lett og intuitivt, og 96 % lovpriste handdusjens design.

Se selv dusjen her!

Følg lagets suksess

Følg BORA-hansgrohe på lagets hjemmeside og på sosiale medier:

Team BORA-hansgrohe setter opp farten – våre toppidrettsutøvere i aksjon

Bilder
  • BORA-hansgrohe sykkellaget med Peter Sagan
  • Peter Sagan fra sykkellaget BORA-hansgrohe.
  • BORA-hansgrohe sykkellaget med Marciej Bodnar.
  • BORA-hansgrohe sykkellaget og Michael Kolar.
  • BORA-hansgrohe teamet under trening.
  • Den profesionelle sykkelrytteren Peter Sagan kjører i forveien.
  • BORA-hansgrohe Team Manager Ralph Denk med Peter Sagan.

 *1 700 forbrukere fra Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Nederland og Belgia testet hånddusjen (2013-2015) for trnd, Europas største kollaborerende marketingnettsamfund. 

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>