Peter Sagan med en hånddusj

BORA-hansgrohe

En dagsdose energi

Guttene presser seg selv til grensen hver dag, de takler regn og hete, og de inspirerer oss med sin iherdighet og livskraft i en mye krevende jobb. Vann gir en dagsdose av energi: hansgrohe hjelper dem med å fokusere på neste utfordring og gir dyp avslapping i dusjen etter en utmattende dag. Topp-atleter som leverer topp-prestasjoner hver dag setter særlig pris på den motivasjonen og tilfredsstillelse som de får av livets forfriskende eliksir. Sykling er særlig dynamisk og inspirerer folk, liksom hansgrohe-produkter på baderom og kjøkken. Derfor er hansgrohe offisiell tittelsponsor for topp-sykkelteamet BORA-hansgrohe.

En oppkvikkende dusj

Premiumhanddusjen Raindance Select E 120 byr ikke bare på en sensasjonelt oppkvikkende dusj, både før og etter racet: I den store trnd* forkrukertesten svarte 97 testpersoner at de var fullstendig fornøyde med den store dusjglede som denne dusjen gir. 98 % av testpersonene fra fem land var imponerte av Select-funksjonen: med denne innovative hansgrohe-teknologien kan du skifte mellom stråletyper lett og intuitivt med ett trykk på en knapp samt slå på og av vannet. 96 % lovpriste handdusjens design. Få en ekstra dose energi med våre hansgrohe handdusjer.

Følg lagets suksess

Følg BORA-hansgrohe på lagets hjemmeside og på sosiale medier:

Team BORA-hansgrohe setter tempoet – våre eliteidrettsfolk i aksjon

Bilder
  • Profesjonell sykkelrytter Pascal Ackermann.
  • Sam Bennett fra BORA-hansgrohe laget.
  • Profesjonell sykkelrytter Marcus Burghardt.
  • UCI verdensmester Peter Sagan.
  • Peter Sagan er seierrik.
  • Profesjonell sykelrytter Peter Sagan i dusjen.
  • Marcus Burghardt dusjer med hansgrohe.

 *1 700 forbrukere fra Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Nederland og Belgia testet hånddusjen (2013-2015) for trnd, Europas største kollaborerende marketingnettsamfund.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler