Medlemmer i sykkellag

BORA-hansgrohe

Behagelig avslapping etter en topp-prestasjon

Med hansgrohe opplever du de fineste øyeblikk med vann. Vann er et kostelig element som er nært knyttet til sport. Takket være hansgrohe kan vi slappe av etter en utmattende dag, klar til å fokusere på vår neste utfordring: Toppatleter som går etter topp-prestasjoner hver dag setter særlig pris på den motivasjonen som de får fra en behagelig dusj. Da er det naturlig at hansgrohe er offisiell tittelsponsor for det overlegne sykkelteamet BORA-hansgrohe: sporten deres er særlig dynamisk og innovativ, og like som hansgrohes produkter på bad og kjøkken inspirerer den folk.

BORA-hansgrohe setter høye mål

BORA-hansgrohe laget gir full gass i Tour de France 2017:  Den dobbelte verdensmesteren Peter Sagan er lagleder sammen med "klatrespesialist" Rafal Majka, og han stod allerede i Tour de France 2016 på seierspallen: Han ledet poengkonkurransen og vant grønn trøye. I 2016 vant Peter Sagan troféen for flest poeng gjennom alle etapper for femte år i trekk. Et dommerpanel av sykkelsporteksperter tildelte ham også en pris som den mest angrepssterke rytteren.

En oppkvikkende dusj

Premiumhanddusjen Raindance Select E 120 byr ikke bare på en sensasjonelt oppkvikkende dusj, både før og etter racet: I den store trnd* forkrukertesten svarte 97 testpersoner at de var fullstendig fornøyde med den store dusjglede som denne dusjen gir. 98 % av testpersonene fra fem land var imponerte av Select-funksjonen som skifter mellom stråletyper lett og intuitivt, og 96 % lovpriste handdusjens design.

Se selv dusjen her!

Følg lagets suksess

Last ned den nye, offisielle appen fra UCI World Tour laget BORA-hansgrohe og få de nyeste informasjonene om BORA-hansgrohe.

Team BORA-hansgrohe setter opp farten – våre toppidrettsutøvere i aksjon

Bilder
  • BORA-hansgrohes sykkellag på trening.
  • BORA-hansgrohes sykkellag med Peter Sagen.
  • Sykkelproff Erik Baška.
  • Peter Sagan svarer.
  • Peter Sagan
  • Sykkelproffen

 *1 700 forbrukere fra Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Nederland og Belgia testet hånddusjen (2013-2015) for trnd, Europas største kollaborerende marketingnettsamfund.

Hansgrohe bruker cookies for å kunne gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillinger, godtar du bruken av cookies.

OK
<% } //bolIsPublishMode %>