AXOR One dusjstyring

Barber & Osgerby

De verdensberømte designerne Edward Barber og Jay Osgerby grunnla studioet sitt i London i 1996. I løpet av noen få år ble studioet etterspurt blant kjente kunder og prestisjetunge merker. Arbeidene deres gaper over alt fra produktdesign som for eksempel limited editions, møbler og lamper, til offentlige oppdrag som OL-fakkelen i 2012 og arbeider for myntpregeanstalten til Det forente kongeriket Storbritannia og Nord-Irland (Royal Mint). Kreativiteten deres strekker seg ikke minst til konsepter for utstillinger og hoteller.

Kundekretsen omfatter internasjonalt ledende designmerker som Knoll, Cappellini, B&B Italia og Flos fra Italia, Sony, Swarovski og det tyske designmerket Vitra. Barber og Osgerby har også gjort seg bemerket med planleggingen av utstillingslokaler, shopdesign og hotellarkitektur og på mange andre kreative felter. Baderomstemaet gikk de for første gang inn på i samarbeidet med AXOR som i 2015 munnet ut i det kolleksjonsovergripende AXOR One ShowerProgramme

Priser og internasjonale samlinger

Edward Barber og Jay Osgerby har flere ganger blitt kåret til Designer of the Year av internasjonale medier og faglige sammenslutninger (Elle Decoration, Wallpaper, Maison & Objekt, ICFF). Og ikke minst finner du objekter med deres signatur i kjente samlinger som Metropolitan Museum of Art i London, Victoria and Albert Museum i London og i det toneangivende Art Institute of Chicago. I 2007 og 2013 ble de kåret til Royal Designer for Industry av britiske Royal Society of Arts. Og i 2013 ble Edward Barber og Jay Osgerby tildelt den britiske ordenen Officer of the Order of the British Empire for sin innsats for designindustrien.

Edward Barber og Jay Osgerby

Edward Barber og Jay Osgerby fotografert av Alisa Connan

Barber & Osgerby – innovative i flere dimensjoner

Bilder

De to britenes design fascinerer med sin friske fortolkning av form og funksjon.

  • Jay Osgerby og Edward Barber.
  • Axor One-designstudier
  • Stolen Tipton (Vitra)
  • Olympisk fakkel 2012
  • Double Space på utstilling i museum
  • Bordet Tobi-Ishi
  • Hylle
  • Tisch Loop
  • Vase av munnblåst glass

Produktdesign og arkitektur i det kreative miljøet i London

Edward Barber ble født i Shrewsbury i 1969 og studerte interiørarkitektur; Jay Osgerby ble født i Oxford i 1969 og studerte produktdesign. De to engelskmennene ble kjent på masterstudiet i arkitektur ved Royal College of Art i London og åpnet et designstudio sammen i 1996. Og i 2001 grunnla de Universal Design Studio for interiørarkitektur og MAP, et byrå for strategisk designutvikling. Studio Barber & Osgerby ligger i Shoreditch, Londons kreative hjerte.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler