AXOR One termostatmodul

AXOR One

Et minimalistisk mesterstykke

AXOR One er et suverent uttrykk som tilfører dusjrommet en generøs romfølelse. De velproporsjonerte flatene, de myke kurvene og den slanke silhuetten gjør termostatmodulen til et designobjekt. Som en monolitt ute i naturen ble AXOR One formet som et stykke minimalistisk kunst og utstråler en majestetisk ro.

Alle funksjoner er redusert til én sentral kontrollenhet som starter dusjene. De velproporsjonerte styreknappene gjør det enkelt å betjene dusjene. Du trykker bare med fingeren eller med hånden eller albuen på rett styreknapp ... og dermed aktiveres den tilhørende dusjen. Betjeningen i dusjen fungerer dermed helt intuitivt. Bakenfor ligger Select-teknologien med prinsippet om å trykke istedenfor å vri.

De nye dusjproduktene er utviklet i samarbeid med London-designerne Edward Barber & Jay Osgerby. De er representanter for Interaction Design-filosofien, som fremfor alt orienterer seg etter hva brukeren ser, hører og føler i samhandlingen med designobjektet. På denne måten oppstod et minimalismens mesterverk som gir deg stor kreativ frihet når du utformer dusjen din. Du kan kombinere alle AXOR-dusjene med AXOR One-termostatmodulene, med stil. For en enda mer personlig stil kan du velge AXOR One med en av de 15 eksklusive AXOR FinishPlus spesialoverflatene.

Et minimalistisk mesterverk i dusjen

Bilder
  • AXOR One i dusjen.
  • AXOR One termostatmodul for 2 dusjer.
  • Minimalistisk dusjløsning med AXOR One.
  • Dusjløsning med AXOR One til badekaret.
  • AXOR One med hode- og hånddusj
  • Ditt eget spa i dusjen med AXOR One.

Her får du mer informasjon om AXOR One.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler