AXOR Citterio Select kjøkkenbatteri i bruk.

AXOR Citterio Select kjøkkenbatteri

Et elegant og høyteknologisk kjøkkenarmatur – designed by Antonio Citterio

AXOR Citterio Select kjøkkenarmaturer gir både hobbykokker og profesjonelle kokker mulighet til å iscenesette matlagingen. Du får mye bevegelsesfrihet ved kjøkkenvasken med et kjøkkenbatteri som er utstyrt med svingbar eller uttrekkbar tut, ettersom begge kan svinges med 110°/150°. Fordelen for deg er at du kan styre vannstrålen nøyaktig dit hvor du trenger den.

Markant: Det ergonomiske grepet

Armaturgrepet er svært markant med sine elegante, presise former. Grepet er lett å betjene selv med såpe på hendene fordi det har riktig lengde og er flatt på de riktige stedene. Den slanke kroppen gir armaturet det elegante utseendet.

En liten knapp med stor betydning

Select-teknologien bidrar til at betjeningskomforten ved kjøkkenvasken blir enda høyere. Trykk ganske enkelt på Select-knappen øverst på armaturet for å slå på eller av vannet. Med en finger, en albue eller håndbaken kan du stoppe vannet så å si i farten. Uten å avbryte arbeidsflyten. En utilsiktet endring av temperatur og gjennomstrømningsmengde hører dermed fortiden til. Selvfølgelig kan du også styre gjennomstrømningsmengden via grepet på armaturen. Select-knappen fungerer helt mekanisk og krever ikke elektrisitet eller ekstra utstyr.

Kjøkkenvask med eleganse

Bilder
  • AXOR Citterio Select på svart.
  • AXOR Citterio Select kjøkkenbatteri.
  • AXOR Citterio Select kjøkkenbatteri.
  • AXOR Citterio Select kjøkkenbatteri.
  • AXOR Citterio Select kjøkkenbatteri.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler