Rask oversikt iver Axor universaltilbehør.

Axor Universal tilbehør

Universaltilbehør til personlige formål – designet av Antonio Citterio

Axor Universal tilbehør er like mangfoldig som selve livet. Det tidløst elegante tilbehøret dekker ulike komfortbehov – enten det gjelder familie-, singel- eller flergenerasjonsbadet. Kombiner de enkelte elementene helt etter eget ønske og egen situasjon. Med sine myke former og klare linjer glir den universelle designen harmonisk inn i helt forskjellige stilserier. Og det gjelder ikke bare badet. Hyller, håndkleholdere og såpedispenser kan like gjerne brukes på kjøkkenet.

Kvalitet og fleksibilitet

De enkelte elementene i Axor Universal tilbehør er laget av kvalitetsmaterialer som krombelagt metall, speilglass eller hvitfarget glass. Dette er materialer som er hygieniske, lette å rengjøre og varer lenge. Axor Universal tilbehør er dessuten svært fleksibelt: Produktene passer til ulike Axor-kolleksjoner, og enten de benyttes som enkeltløsning eller i kombinasjon med hverandre, gjør de livet på badet enklere og mer komfortabelt. Et element kan for eksempel fungere som håndkleholder, eller det kan som stang danne en flott hylle for flere tilbehørsdeler som tannglass eller såpeskål: Du bestemmer!

Smarte detaljer gjør livet ditt lettere

De gjennomtenkte løsningene i Axor Universal tilbehør sikrer større komfort. For eksempel kan dispenseren til den flytende såpen lett betjenes med bare én hånd, og det flate glasslokket betyr at det blir en ekstra hylleflate på badet eller kjøkkenet. Når du benytter stengene som basis for de ulike elementene, kan de raskt tas i bruk og tilpasses de behovene du har: På en enkel måte kan du kombinere de oftest brukte delene av tilbehøret etter eget ønske.

Hansgrohe bruker cookies for å kunne gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillinger, godtar du bruken av cookies.

OK