Bademiljø med AXOR Citterio E.

AXOR Citterio E

Essensen av det luksuriøse

AXOR Citterio E er en kolleksjon som forbinder klassisk tilnærming med moderne funksjonalitet. Designen er preget av nøyaktig formede flater og kanter som glir over i myke former – uttrykk for tidløs kvalitet og vakker eleganse. Den daglige bruken av vannet feires og gjøres til noe spesielt.

AXOR Citterio E gir badet et nobelt preg, der produktene føyer seg harmonisk inn i ulike miljøer – i den moderne leiligheten liksom i den eksklusive villaen. Designen kommer fra pennen til den italienske arkitekten og designeren Antonio Citterio. Det er allerede den tredje kolleksjonen som AXOR har utviklet med denne designens gentleman.

AXOR Citterio E er en komplett baderomsserie. Til servanter får du ulike armaturvarianter, utvalget av dusjer kjennetegnes av produktenes funksjonalitet samt enkel betjening, og når det gjelder badekar, kan du velge mellom en gulvstående badekartermostat og armatur for badekar- eller fliskant.

Badet med AXOR Citterio E kan kompletteres på smakfull måte med utvidelser fra det omfangsrike tilbehørsprogrammet til AXOR. Til AXOR Citterio E anbefaler vi produkter fra AXOR Universal, som likeledes er designet av Antonio Citterio.

Få mer informasjon om kolleksjonen AXOR Citterio E

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler