AXOR Starck V-armaturer med vannvirvel.

AXOR Starck V

Opplev vannets naturlige kraft hjemme hos deg selv

Med AXOR Starck V kan vi oppleve hvor levende vannet er. En kraftig vannvirvel fremhever den helt spesielle vitaliteten i naturen. Ved hjelp av en glasstut som er åpen øverst, kan vi i vårt eget hjem oppleve naturelementet vann så intenst som aldri før.

"AXOR Starck V er en revolusjon, et minimum, noe helt gjennomsiktig, som omgir en virvel, som omgir dette naturens under," sier designer Philippe Starck om grunntanken bak sine minimalistiske designprosjekter. En tut av gjennomsiktig krystallglass slik at man ser hvordan virvelen danser. En organisk-skulpturell form som gjør at vannvirvelen kan utfolde seg fritt.

"Synd at vi ikke har kunnet se vannet i armaturet tidligere," kommenterer Klaus Grohe, sønn av grunnleggeren av Hansgrohe, om utgangspunktet for utviklingen av det nye produktet. Lidenskapen for vann danner grunnlaget for AXOR Starck V. Stråleforskerne til AXOR drev forskning og utvikling helt til de lyktes i å visualisere dette virvelprinsippet i et eksklusiv armatur.

I tillegg til estetikken utmerker AXOR Starck V seg ved sin funksjonalitet: Takket vær Easy-Click-In og Safety-Stop-funksjonen kan glasstuten for eksempel enkelt skilles fra sokkelen og rengjøres – også uten at armaturet må stenges. Materialet er valgt ut med samme omhu: Krystallglass er et kvalitetsmateriale som ikke lar seg påvirke, og derfor er det også enkelt å rengjøre i oppvaskmaskinen.

I tillegg til variantene i krom og høyglanshvit finnes ytterligere 15 eksklusive AXOR FinishPlus overflater, f.eks. børstet nikkel eller sort krom til sokkelen, samt fasett- eller diamantslipte tuter.

AXOR Starck V armaturene er Sintef-sertifisert.

Bilder
  • AXOR Starck V ettgreps servantarmatur i krom.
  • AXOR Starck V ettgreps servantarmatur i hvitt.
  • AXOR Starck V ettgreps servantarmatur med høy tut.
  • AXOR Starck V ettgreps servantarmatur i børstet nikkel.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler