Axor LampShower designed by Nendo

Hjemmekoselig på badet

Oki Sato fra det japanske designbyrået Nendo er fascinert av overraskelsesmomenter. For eksempel overrasker han oss med en lampe til dagligstuen, som også er en dusj. Han drømmer om å føre sammen ulike rom i boligen og har latt seg inspirere av stålampen. Hvordan ville en dusj se ut om man plasserer en stol under den, slår på lyset og setter seg til å lese?

Axor LampShower kombinerer vann og lys på harmonisk vis. Det som ved første blikk ser ut som en lampe, byr ved andre blikk på en spesiell dusjopplevelse. Det er magi i den poetiske formgivningen. Det regner en harmonisk formet vannstråle fra regnkransen rundt den gjennomsiktige lampeskjermen. Regnet omslutter hele kroppen. Det integrerte stemningslyset skaper en atmosfære av velvære i hele badet.

Monter den på veggen eller i himlingen. Uansett visker Axor LampShower ut de vante grensene mellom rommene i boligen. Baderommet glir selvfølgelig over i oppholdsrommet. Og på samme tid skaper Axor LampShower en hjemmekoselig stemning på badet. Og dusj- og baderomsprodukter fra ulike kolleksjoner og stiler, kan kombineres fritt.

I tillegg til varianten i krom leverer Axor Manufaktur også Axor LampShower med diverse spesialoverflater, som for eksempel i imitert gull. Og du kan gi Axor LampShower en finish helt etter egen smak.

Hansgrohe bruker cookies for å kunne gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillinger, godtar du bruken av cookies.

OK