Axor ShowerProducts designed by Front

Industriell sjarme flytter inn i dusjen

Rør, muffer og ventiler preget av en industriell estetikk blir stuevarme igjen. Riktignok i en spesielt elegant utgave. Vannets forflytning og betjeningen oppleves på en helt ny måte. En trakt blir til et velproporsjonert dusjhode. Og alt taler for seg. Front er fascinert av selvforklarende design. Designerne gir dusjteknikken et så sjarmerende uttrykk, at dette dusjsystemet slett ikke ser ut som det hightech-systemet det er.

Fremfor alt dusjrøret, som virker så kjent at designen og funksjonene kan oppfattes universalt. Den industrielle sjarmen kombineres med asymmetrisk design og en intuitiv brukervennlighet. To separate stengeventiler styrer hånd- og hodedusjen, slik at det ikke er mulig å ta feil av dem. Den riflede håndtaksdesignen gjør det godt å holde dusjhodet i hånden og signaliserer "Vri her!".

Individuell komfort designed by Front i Axor Showerpipe-serien: Hodedusjen kan justeres helt som du vil og enkelt tilpasses i høyden etter forholdene i baderommet. Like enkelt er det å stille inn hodedusjens strålevinkel. Både hånd- og hodedusjen leveres i en traktform som gir en generøs og fyldig vannopplevelse. Et enkelt klikk på Select-knappen skifter mellom to stråletyper: hard og myk. Kort sagt: Enkelt og greit.

Kan kombineres på alle mulige måter: Til sammen fem Axor-dusjprodukter er signert denne skandinaviske designertrioen. Hånddusj, dusjsett, hodedusj med takfeste, hodedusj med veggfeste og Axor Showerpipe matcher og kan kombineres på kryss og tvers av Axor-kolleksjonene. Gi dusjsystemet et moderne, teknisk, nostalgisk eller lekent uttrykk ettersom det passer deg.

Hansgrohe bruker cookies for å kunne gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillinger, godtar du bruken av cookies.

OK