Raindance Select dusj med hånd på Select-knappen

Select: intuitiv vannkontroll

Opplev gleden ved å styre vannet med ett trykk på en knapp

hansgrohe ønsker å gjøre dit hjem så skjønt og komfortabelt som mulig. Vår smarte betjeningsteknologi Select har blitt varmt mottatt på baderom og kjøkkener, og derfor utvider vi hele tiden produktpaletten

hansgrohes Select-knapp:

  • gir enklere rutiner i hverdagen. Select-produkter for baderommet er laget til alle som vil ha avveksling i dusjen og den høyeste komforten ved servanten. Skift mellom hånd- og hodedusj, velg stråletype eller slå på og av vannet på armaturet.
  • gjør det enklere å få arbeidet unna seg. På kjøkkenet sørger Select for at du lett og bekvemt kan slå på og av kjøkkenarmaturet - mer presist enn noensinne. En Hansgrohe-idé som gjør arbeidsganger mye enklere.
  • fungerer rent mekanisk og er robust. Den motstandsdyktige knappen har bevist sin lange levetid i fler utfordrende tester, slik at du får glede av den i mange år.
  • står for tidløs og moderne baderomsdesign og er et skikkelig blikkfang overalt. Select-sortimentetet er designet av Phoenix Design – et av verdens ledende designbyråer.

Select i dusjen – skift stråle intuitivt med en smart knapp

Bilder

Ultramoderne dusjer og dusjbetjeningssystemer som skjemmer bort brukeren og er lette å montere.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler