Innovativ betjening med Axor Starck Organic

Mer komfort, mindre forbruk

Servantarmaturene i den nye kolleksjonen gjør at man opplever vannet på en mer bevisst måte. Betjeningen følger et ergonomisk bevegelsesmønster: Vannet skrus på og av i enden av tuten. Hendene er med en gang der vannet er. Det betyr mer komfort og renhet fordi dryppvann faller ned i vasken ved bruk. Temperaturinnstillingen, som vanligvis benyttes sjeldnere, skjer separat i den øvre enden av armaturen.

Hver for seg er meningsfylt: Temperaturen forhåndsjusteres med tørre hender og kan stå innstilt på energisparende kaldtvann eller en annen velværetemperatur. Det betyr at det ikke blir drypp og smuss på grepet ved etterjustering under bruk. Varmt/kaldt-markeringen fra grønt (kaldtvann = energisparende) til oransje (varmtvann) gir tydelige signaler. I hver posisjon glir grepet harmonisk sammen med armaturdesignen.

Allerede normalstillingen på 3,5 liter/minutt vannmengde gir en vidunderlig vannfølelse med sparsomt forbruk. En "booster”-posisjon øker gjennomstrømningen ved behov til 5 liter/minutt. Det innovative betjeningskonseptet gjør at den bærekraftige bruken av livselementet vann oppleves mer bevisst.

Den todelte betjeningen sikrer effektiv ressursbruk: Takket være forhåndsinnstilling av temperaturen brukes det mindre varmtvann, og derfor sparer man også energi. Hvis man vil forandre den, skjer dette helt bevisst ved hjelp av det andre grepet.

Hansgrohe bruker cookies for å kunne gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillinger, godtar du bruken av cookies.

OK
<% } //bolIsPublishMode %>