Revolusjonerende vannopplevelse

Dusjstrålen fra armaturen sørger for sensualitet

Så herlig kan vann føles: Den revolusjonerende dusjstrålen fra Axor Starck Organic servantarmaturer gjør at vanndråpene treffer huden på en kriblende og sensuell måte. 90 stråledyser danner den ytterst effektive dusjstrålen. Den likner en luksusdusj for hendene og er spesielt funksjonell fordi den fukter store overflater på huden.

Axor Starck Organic gir akkurat det vannet som man ønsker seg, men med mindre forbruk enn tradisjonelle armaturer: Gjennomstrømningsmengden er bare 3,5 liter/minutt, men det er ikke snakk om å gå på kompromiss med hverken funksjonalitet eller vannopplevelse. Dusjstrålen fra armaturen gir en voluminøs og kriblende følelse – med mindre vannforbruk.

Den ansvarsbevisste bruken av det bærekraftige elementet vann er et funksjonsprinsipp ved Axor Starck Organic. Den som likevel av og til foretrekker en sterkere stråle, kan bevisst øke vanngjennomstrømningen på servanten fra grunninnstillingen på 3,5 liter/minutt til 5 liter/minutt ("booster"-stilling).

Hansgrohe bruker cookies for å kunne gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillinger, godtar du bruken av cookies.

OK
<% } //bolIsPublishMode %>