Organisk-minimalistisk design

Armaturen ble ribbet for alt som var unødvendig

Den unike designen til Axor Starck Organic er organisk-minimalistisk. Harmoniske linjer minner om former fra naturen og gir kolleksjonen en spennende, kraftfull og skulpturell fasong.

Akkurat som naturen klarer seg med et minimum, slik har også Philippe Starck kunstnerisk sett konsentrert seg om det vesentlige. Dermed er armaturene ribbet for alt som er unødvendig: Grepene smelter visuelt sammen med armaturkroppene og er ergonomisk utformet. De gir et harmonisk bilde i alle posisjoner og viser alltid den valgte innstillingen.

Axor Starck Organic er allsidig. Kolleksjonen glir harmonisk og helt naturlig inn i svært ulike baderomsmiljøer og er en sterk signalgiver. Forbindelsen av organisk formede og geometriske elementer passer inn på et sensuelt bad akkurat som innslag fra naturen eller inn i en puristisk løsning. Det finnes også kombinasjonsmuligheter med andre kolleksjoner.

Hansgrohe bruker cookies for å kunne gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillinger, godtar du bruken av cookies.

OK
<% } //bolIsPublishMode %>