Axor Starck Organic togreps servantarmatur

Axor Starck Organic – harmoni mellom hjerte og forstand

Unik design og ansvarsbevisst bruk av vann

Axor Starck Organic skaper harmoni mellom design og teknologi, økologi og økonomi, hjerte og forstand. Den unike, organisk-minimalistiske designen signert Philippe Starck har skulpturell kraft og følger dette grunnprinsippet. Myke former og glidende overganger bindes sammen med intelligente funksjoner, sensualitet med økologiske verdier. Harmoni står også for allsidighet: Designen er harmonisk integrert i ulike baderomsmiljøer.

Så herlig kan vann føles

Med en armaturdusjstråle som aldri har vært så bred, får vi en spesiell sensuell opplevelse av vann. På samme måte som med en dusj dannes det vannperler over store deler av huden – utrolig voluminøst og med et unikt lavt vannforbruk. Uten å gå på kompromiss med hverken funksjonalitet eller vannopplevelse.

Et innovativt betjeningskonsept

Axor Starck Organic er det neste trinnet i utviklingen av armaturbetjening: Til forskjell fra den klassiske ettgrepsarmaturen som styrer mengde og temperatur samtidig, har denne nye togrepsarmaturen separat betjening – og gir et ergonomisk bevegelsesmønster.

Axor Starck Organic togreps servantarmatur

Designen til Axor Starck Organic er organisk-minimalistisk. Grepene smelter visuelt sammen med armaturkroppene og er ergonomiske. Formspråket, som er inspirert av naturen, er samtidig kraftfullt og skulpturelt. Det setter preg på badet.

Axor Starck Organic togrepsarmatur

Så herlig kan vann føles: På samme måte som en dusj fukter myke vanndråper store deler av huden og gir en utrolig voluminøs og kriblende følelse. Dusjstrålen fra armaturen har en sensuell virkning, men dette skjer med mindre bruk av vann enn ved tradisjonelle armaturer.

Axor Starck Organic togrepsarmatur

Den innovative togrepsarmaturen gjør det mulig å bruke vann på en intuitiv, ergonomisk og økonomisk måte. Med Axor Starck Organic styres vannmengde og -temperatur separat: Grepet for å skru på og av ligger i slutten av utløpet, men temperaturen reguleres i den øvre enden av armaturen. Det bidrar til ansvarsbevisst bruk av elementet vann og er ergonomisk fornuftig.

Hansgrohe bruker cookies for å kunne gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillinger, godtar du bruken av cookies.

OK
<% } //bolIsPublishMode %>