Husbygging

Sats på kvalitet, utnytt sparepotensialet

Når det gjelder ambisiøs husbygging, bidrar Hansgrohe til et høyere innredningsnivå. Det gjelder også for objekter med mange enheter der byggherrene vil vise sine kvalitetskrav. I mange tilfeller lønner det seg for dem å investere i produkter med Hansgrohes EcoSmart-teknologi som sparer på vannet uten å forringe komforten. Det verner ressursene og sparer driftskostnader.

  • Åpent kjøkken i Johannesburg

    hansgrohe tilfører baderom og kjøkken det lille ekstra på fasjonabel adresse i Sør-Afrikas metropol.

  • Yoo Apartments i Panama.

    Den luksuriøse boligblokken med design av Yoo og inspirert av Starck gjenspeiler glansen fra en verdensby i 56 etasjer, AXOR og hansgrohe i baderommene og en gedigen utsikt over Stillehavet.

  • Luksusleilighetene av merket Yoo er designet av Philippe Starck, og baderomskolleksjonen AXOR Starck er en del av dette. München er blant de mest eksklusive stedene i verden.

  • Yoo luksusleiligheter designet av Philippe Starck er et av mest vellykkede eiendomskonsepter i verden og satser på klasse på hvert sted: Manhattan har vært der helt fra begynnelsen, AXOR Starck også.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler