Fritids-, idretts- og treningsanlegg

I toppform med Hansgrohe

Sports- og treningssenter – og også de eksklusive medlemslosjene på slike fritidsanlegg – er ideelle brukssteder for Hansgrohes produkter. Ved å bruke kvalitetsarmaturene og -dusjene fra Schwarzwald opplever idrettsanlegg over hele verden en reell verdistigning. For når vann møter design, produkter styrker miljøvernet og komfort gjør livet bedre, det er da man liker å holde seg i form. 

  • Fotballstadionet Estadio Omnilife i den meksikanske storbyen Guadalajara har form som en vulkan – og en designer fra Hansgrohe

    Dette meksikanske fotballstadionet ligner på en vulkan. Men kjernen består av “grønn” design og ikke rød lava.

  • Chelsea Club London

    Den eksklusive Chelsea Club, som hører til miljøet rundt FC Chelsea, tilbyr medlemmer og spillere trening og avspenning fra ligaens øverste divisjon. Design fra Hansgrohe er representert i flere utgaver.

  • Svømmehallen i Yerres

    Svømmehallen i Yerres benytter det brukte vannet fra dusjene om igjen: Det resirkuleres ved hjelp av Pontos AquaCycle* fra Hansgrohe uten bruk av kjemiske midler. Driftsvannet brukes om igjen til hageformål og byrengjøring.

Hansgrohe bruker cookies for å kunne gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillinger, godtar du bruken av cookies.

OK