Fritids-, idretts- og treningsanlegg

I toppform med Hansgrohe

Sports- og treningssenter – og også de eksklusive medlemslosjene på slike fritidsanlegg – er ideelle brukssteder for Hansgrohes produkter. Ved å bruke kvalitetsarmaturene og -dusjene fra Schwarzwald opplever idrettsanlegg over hele verden en reell verdistigning. For når vann møter design, produkter styrker miljøvernet og komfort gjør livet bedre, det er da man liker å holde seg i form. 

  • Fotballstadionet Estadio Omnilife i den meksikanske storbyen Guadalajara har form som en vulkan – og er designet av en AXOR-designer.

    Dette meksikanske fotballstadionet ligner på en vulkan. Men kjernen består av “grønn” design og ikke rød lava.

  • Chelsea Club London

    Den eksklusive Chelsea Club, som hører til miljøet rundt FC Chelsea, tilbyr medlemmer og spillere trening og avspenning fra ligaens øverste divisjon. Design fra AXOR og hansgrohe er representert i flere utgaver.

  • Svømmehallen i Yerres

    Svømmehallen i Yerres benytter det brukte vannet fra dusjene om igjen: Det resirkuleres ved hjelp av Pontos AquaCycle* fra Hansgrohe uten bruk av kjemiske midler. Driftsvannet brukes om igjen til hageformål og byrengjøring.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler