Hansgrohe vinner German Design Award 2017.

Presentasjon av German Design Award for Hansgrohe Group og det prisvinnende AXOR Uno designarmaturet (iF Gold Award).

Hansgrohe er mester i baderomsdesign

Mer enn 500 internasjonale utmerkelser og en topplassering på ranglisten for godt design

Produkter fra merkene AXOR og hansgrohe vinner jevnlig priser fordi de skiller seg ut på både teknologi og estetikk. De er lette å bruke men gir stadig kundene store fordeler. Det er også godt nytt for deg, for anerkjente priser fra uavhengige, internasjonale juryer beviser virksomhetens høye krav til kvalitet. For eksempel har armatur- og dusjprodusenten fra sørtyske Schwarzwald vunnet "reddot design award - best of the best", "iF Gold Award", "German Design Award" og "Designpreis der Bundesrepublik Deutschland" flere ganger. Den fremragende designkvaliteten avspeiles også i Hansgrohe Groups DNA.

Hansgrohe er ledende innen design i bransjen

"iF-prisene" til International Forum Design (iF) er blant verdens viktigste tegn på produkt- og designkvalitet. Hansgrohe Group hører regelmessig med til vinnerne av disse konkurransene. Siden 2008 har det uavhengige instituttet også satt opp en rankingliste som illustrerer suksessen til bedriften i designkonkurransen "iF-Award": Her inntar Hansgrohe Group for øyeblikket plass nr. 6 blant ca. 2000 bedrifter. Det betyr at Hansgrohe legger bak seg toppmerker som Apple, BMW og Siemens.

iF company ranking, 6. plass for Hansgrohe

Hansgrohe Group ligger nr. 1 i bransjen og er den best plasserte tyske virksomheten (iF). ©iF

Belønnet av uavhengige juryer

Bilder

Ta en titt på et utvalg av våre internasjonale designpriser

  • German Design Award Gold, ©German Design Council.
  • Design Award of the Federal Republic of Germany.
  • iF Gold Award, ©iF Design Award.
  • iF Design Award, ©iF Design Award.
  • reddot design award – best of the best.
  • Focus Open Gold.
  • Design Plus Award.
  • interior innovation award – Best of Best.
  • Wallpaper Design Award Winner.
  • Elle Deco International Design Award.

Også designerne er i toppen

Toppkarakter fra Nord-Amerika til Det fjerne østen: For merkene AXOR og hansgrohe er dette en bekreftelse på at de holder en konsekvent kurs – takket være produktinnovasjon og design. Hansgrohe Group satser på la crème de la crème når det gjelder eksterne designere, og i 2009 fikk de dette bekreftet av juryen i tidsskriftet "Euro": Fire av de 25 best kjente designerne i verden samarbeider med AXOR og hansgrohe. På den nåværende "iF ranking creative" ligger Phoenix Design på sjette plass. Designstudioet har i årevis vært frontfigurer for merket hansgrohe, og de er en av verdens mest suksessrike designerteams innen industriell og produktdesign. 

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler