Om oss

Presentasjon av Hansgrohe.

Du vil straks gjenkjenne kvalitetsproduktene våre når du dusjer, bader eller vasker hendene. Men hvem skjuler seg egentlig bak de pent designede kvalitetsdusjene og -armaturene, og hva betyr egentlig "Made in Germany"? Hva inspirerer Hansgrohe, hvilken økonomisk betydning har bedriften, og hvor tar den ansvar? Ta en titt gjennom nøkkelhullet til baderomsprodusenten fra Schwarzwald, som selger produkter til hele verden. På de følgende sidene finner du alt som er verdt å vite om oss - og det som er viktig for oss.

Hansgrohes fabrikk i Schiltach

Medarbeidere og styre, årsrapport og merker, produksjonssteder og avdelinger

Peter Sagan fra sykkellaget BORA-hansgrohe.
Sykkelsport er innovativ, dynamisk og publikumsvennlig, akkurat som hansgrohe-produkter på bad og kjøkken. Derfor er det naturlig for premiummerket å sponse det premierte sykkelteamet BORA-hansgrohe og gi dem nødvendige dagsdosen av energi.
Hans Grohe: firmaets grunnlegger

Badepionérer siden 1901: inn i fremtiden med kunnskap, kvalitet og idéer

Hansgrohe kvalitetsprodukter

Kvaliteten gjenspeiler seg i produktene, i designen, i produksjonen og i vår kundeservice – og gir deg mange fordeler.

Vi er til stede ved mange messer og events i hele verden. Kom og møt oss på messestanden!

Kom og møt oss ansikt til ansikt - i Norge og resten av verden.

Bærekraftige Hansgrohe Group med seks føtter i naturen.

Hansgrohe Group styrer bærekraftig og handler ansvarsfullt. Den internasjonale fremgangen bygger på det. Det er noe medarbeidere, kunder, forretningspartnere og omverdenen tjener på.

Få en stimulerende karriere! 

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler