Inspirasjon – slik blir badet større

Baderomsidéer som kan forskjønne ethvert hjem

Er du på jakt etter den gnistrende idéen til drømmebadet, enten du bygger nytt eller renoverer? Liker du trender, og vil du se på prisbelønte bad og få inspirasjon til å utforme ditt eget bad? Da er du kommet til det rette nettstedet.

Følg de spennende idéene og konseptene til velrenommerte designere som arbeider for Hansgrohe. Bli med oss på en tur rundt i verden – til de vakreste byggeprosjekter med dusjer, armaturer og dusjsystemer fra AXOR og hansgrohe. Finn ut hvor du kan oppleve produktene våre live, også uten å måtte reise. For hver perfekte plan finnes det en god idé. La deg inspirere!

Innovative baderomsdesign fra Hansgrohe

Vi finner opp badet på nytt. Med verdenskjente designere og premium-produkter av høy kvalitet er Hansgrohe Group blant de ledende innen design i bad-bransjen.

Produkter utmerker seg i internasjonale byggeprosjekter.

Hansgrohe preger baderom over hele verden: i luksushoteller og spennende leiligheter, på lystbåter og cruiseskip.

Axor Logo

Få jevnlig nytt om merket AXOR og våre designere, kolleksjoner og romkonsepter.

Hansgrohe dusjglede

Få en helt ny opplevelse av vann med dusjer som skjemmer deg bort og en hverdag som fortaper seg bak et slør av vann.

Axor og Hansgrohe badedrømmer

Hvordan skal velværebadet se ut? Enten det er klassisk, minimalistisk eller koselig: Ni perfekte bademiljøer – drømmebad.

Vi finner opp badet på nytt. Hansgrohe bruker verdenskjente designere, arrangerer kreative seminarer og er blant de ledende innen design i badebransjen.

Trender og miljø

Verden er i rask forandring: Synet på det å bo endrer seg – og på badet. Les om hvilke trender som kommer nå.

 

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler