AXOR ComfortZone test

Stilsikker planlegging: Vi anbefaler servanter som passer til AXOR designarmaturene – og omvendt

Er du interessert i et av våre armaturer og vil gjerne vite hvilken servant det passer sammen med? Eller omvendt: Du har valgt servant og ser etter et passende AXOR armatur? Da får du inspirasjon her – og hjelp. 

Ikke la harmonien mellom servant og armatur bli et offer for tilfeldighetenes spill.

AXOR baderomskolleksjoner utarbeides i samarbeid med berømte designere. AXOR armaturene er del av et visjonært baderomskonsept der designet av alle enkeltelementene i de forskjellige kolleksjonene står i stil med hverandre. For å gi deg en stilsikker kombinasjon av armatur og servant har våre designeksperter foretatt et estetisk og funksjonelt utvalg. I AXOR ComfortZone testen foreslår vi passende armaturer fra de nåværende AXOR kolleksjonenene til velkjente servantprodusenter.

Drømmekombinasjoner til servanten: Disse designproduktene passer sammen

Slik finner du hva du søker: Når du har valgt en AXOR baderomskolleksjon, presenteres du for et overblikk med mange bilder av AXOR armaturer. I tillegg til de visuelle kombinasjonene inneholder ComfortZone testen også tester av AXOR armaturenes funksjon sammen med den valgte servanten. Det sikrer at produktene passer sammen både når det gjelder plassen mellom tut og servant samt sprutmønsteret.

Helhetlig planlegging av badet etter individuelle ønsker

Har du funnet din personlige drømmekombinasjonen? Da kan du snakke med forhandleren. Han vil gjerne at du skal få fagmessig montering av produktene, og han kan også svare på mange andre spørsmål om planlegging av badet.

AXOR Citterio E ComfortZone test

AXOR Starck ComfortZone test

AXOR Starck V ComfortZone Test

AXOR Starck Organic ComfortZone test

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler