Hvilket armatur passer til hvilken servant?

Finn riktig kombinasjon teknisk og utseendemessig

Har du forelsket deg i et armatur, men er usikker på om det passer til servanten? Vil du vite hvilke armaturer fra hansgrohe og AXOR som passer til hvilke servanter?

Kombinasjon av armatur og servant: Vi hjelper deg i jakten på den riktige kombinasjonen. Med stilsikre forslag til produkter av merket hansgrohe samt designanbefalinger for produkter av merket AXOR. Alt er teknisk utprøvd på vårt testsenter.

Mann sprutes full av vann ved servanten.
  1. Vannspruttest: VVS-fagfolkene på Hansgrohe testsenter har testet og vurdert mange kombinasjoner av armaturer og servanter til glede og nytte for deg. Du kan bruke resultatene uten at det koster noe.
  2. Skap en stilsikker kombinasjon: Slik unngår man å gjøre feil.
AXOR Massaud servanter

Designekspertene fra merket AXOR har funnet skikkelige drømmekombinasjoner for deg. Disse kombinasjonene passer sammen både visuelt og funksjonelt.

Kombinasjon av armatur og servant: Har du funnet et vakkert par?

Når du har bestemt deg, tar du den ønskede kombinasjonen med til forhandleren. Det er bare forhandleren som kan vurdere om faktorer som romforhold og tekniske forutsetninger er til stede. Når det kommer til stykket, har du ingen nytte av flotte kombinasjoner dersom plassforhold, tilkoplinger og vanntrykk ikke passer. For alt dette må stemme hvis du skal få en perfekt løsning.

Finn en forhandler nær deg.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler