iBox universal og produkter

iBox universal – den allsidige innbyggingsløsningen fra hansgrohe

Den skjulte hansgrohe-delen sørger for klarhet og fleksibilitet

Badet har alt å vinne på at armaturteknikken holdes skjult i bakgrunnen: Badet ser bedre ut, og du får mer bevegelsesfrihet når rørledninger og tilkoblinger er skjult i veggen. Kort sagt får du større glede, et penere miljø og mer bevegelsesfrihet i dusjen når armaturteknikken er installert usynlig med hansgrohe iBox universal.

iBox universal gjør det også enklere å pusse opp: Ettersom innbyggingsdelen som er innebygd i veggen, passer til alle standard-armaturserier fra hansgrohe og AXOR, er det svært enkelt å bytte betjeningselementer. iBox universal er ganske enkelt "En for alle".

Den som skal bygge eller pusse opp badet, kan planlegge fleksibelt: Monter iBox universal innbyggingsdelen i dag, så kan du velge en spesiell armaturdesign eller multistråle-hodedusj i ro og fred senere. Med iBox universal kan en eksisterende bruksmåte tilpasses til nye krav. Den fleksible innbyggingsteknikken har også den fordelen at det ikke er nødvendig å åpne veggen på et senere tidspunkt.

På hansgrohe nettsiden for sanitærproffer kan du lese mer om iBox universal (dansk).

Søk etter forhandlere

Finn en forhandler i nærheten.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler