AirPower fra Hansgrohe.

AirPower: Mer glede, mer effektivitet

AirPower: En velgjørende annerledes dusjopplevelse

Dette vil være en permanent inspirasjon for deg: hansgrohes dusjteknologi AirPower øker dusjgleden og reduserer vannbehovet. Det måtte eventuelt være at du ikke vil gå ut av dusjen fordi det er for morsomt å være der. Mens det er overflod av luft, er det kostbare vannet en mangelvare, og derfor har nyskaperne hos hansgrohe funnet opp noe banebrytende i sitt eget strålelaboratorium: AirPower. Det betyr at du kan ha det morsomt og spare ressurser samtidig.

AirPower – mer opplevelse med mindre vann

Prinsippet er enkelt: Via stråleskiven i AirPower-dusjen suges det inn luft i store mengder. Den blander opp det innstrømmende vannet med luft. En liter vann blandes med ca. tre liter luft. Slik bruker du det verdifulle vannet på en effektiv måte. 

AirPower – unik dusjglede

Når vannet blandes med luft på denne måten, blir dråpene fyldigere, lettere og mykere. Du føler straks resultatet på huden: Det perlende dusjregnet fra AirPower omgir kroppen og gir en herlig velværefølelse. Med multistrålemodellene kan du også få massasje: Den kraftige strålen har en merkbart avslappende virkning. Og i tillegg til den økte dusjgleden synker også vannbehovet.

Spar ressursene med hansgrohe

Vi synes: Hver dråpe teller og hjelper deg med å spare vann, energi og kostnader. Med innovative produkter og fremtidsrettede teknologier.

Hansgrohe bruker cookies for å kunne gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillinger, godtar du bruken av cookies.

OK
<% } //bolIsPublishMode %>