AirPower fra Hansgrohe.

AirPower: Mer glede, mer effektivitet

AirPower: En velgjørende annerledes dusjopplevelse

Dette vil være en permanent inspirasjon for deg: hansgrohes dusjteknologi AirPower øker dusjgleden og reduserer vannbehovet. Det måtte eventuelt være at du ikke vil gå ut av dusjen fordi det er for morsomt å være der. Mens det er overflod av luft, er det kostbare vannet en mangelvare, og derfor har nyskaperne hos hansgrohe funnet opp noe banebrytende i sitt eget strålelaboratorium: AirPower. Det betyr at du kan ha det morsomt og spare ressurser samtidig.

AirPower – mer opplevelse med mindre vann

Prinsippet er enkelt: Via stråleskiven i AirPower-dusjen suges det inn luft i store mengder. Den blander opp det innstrømmende vannet med luft. En liter vann blandes med ca. tre liter luft. Slik bruker du det verdifulle vannet på en effektiv måte. 

AirPower – unik dusjglede

Når vannet blandes med luft på denne måten, blir dråpene fyldigere, lettere og mykere. Du føler straks resultatet på huden: Det perlende dusjregnet fra AirPower omgir kroppen og gir en herlig velværefølelse. Med multistrålemodellene kan du også få massasje: Den kraftige strålen har en merkbart avslappende virkning. Og i tillegg til den økte dusjgleden synker også vannbehovet.

Spar ressursene med hansgrohe

Vi synes: Hver dråpe teller og hjelper deg med å spare vann, energi og kostnader. Med innovative produkter og fremtidsrettede teknologier.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler