Fabrikken Aue i Schiltach

Hansgrohe Group er til stede på alle kontinenter

Hansgrohe er blant de få globale aktørene i VVS-bransjen, med sine 34 selskaper og 21 salgskontorer over hele verden. Armatur- og dusjspesialisten sysselsatte ca. 4 800 medarbeidere i forretningsåret 2016 og leverte armaturer og dusjer i mer enn 140 land.

I 2017 fyller Hansgrohe 116 år. Grunnleggeren Hans Grohe begynte i det små i 1901 med en metallvarebedrift i Schiltach i Schwarzwald. Hovedkontoret er fremdeles der "den kloke Hans" valgte å slå seg ned. Men i dag er det merket han skapte verdensberømt: hansgrohe og AXOR-produkter med kvalitetsstempelet "Made in Germany" brukes over hele kloden.

Bedriften Hansgrohe ...

 • er et europeisk aksjeselskap (Societas Europaea) som ikke er notert på børsen
 • har to hovedaksjonærer
  - USA-konsernet Masco Corporation, Taylor/Michigan, som majoritetseier (68 prosent)
  - Syngroh Verwaltungs- und Beteiligungs-GmbH, Schiltach, familien Klaus Grohe (32 prosent).

  Hansgrohe Group har fem strategiske satsingsområder:

  1. Innovasjon, design og bærekraft – styrke den ledende stillingen på området innovasjon ved hjelp av teknologi, design og bærekraftighet
  2. Global vekst – styrke det internasjonale markedsnærværet og videreutvikle forretningsmodellen for de nye vekstmarkedene
  3. Kvalitet og produktivitet – øke produktkvaliteten og bygge opp en "global produksjonsbalanse"
  4. Lean Business Processes – Slanke forretningsprosessene
  5. Organisasjon – Videreutvikle organisasjonen, internasjonal personalutvikling og talentrekruttering
  Omsetning 2016
  Ny rekord: én milliard euro i omsetning. Hansgrohe SE kan se tilbake på et driftsoverskudd på 6,7 prosent i 2016. Bedriften har opplevd vekst i inn- og utland, og har ambisiøse mål for fremtiden.
  Produksjonsmedarbeidere hos Hansgrohe SE
  Per 31.12.2016 har Hansgrohe-gruppen 4 785 ansatte på verdensbasis. Foretaket skapte nye arbeidsplasser også i 2016, og investerer mye i ungdomsutvikling samt talent- og helseadministrasjon.
  Tilsynsråd i Hansgrohe SE
  Oppdatert ledelse: Ledelsen i Hansgrohe SE er nært forbundet med bedriften i Schwarzwald og kjenner den ut og inn.
  Verdenskart
  Fra São Paulo via Schiltach til Shanghai: Hovedkontoret har vært i Schwarzwald siden 1901. Selskapet har per i dag fabrikker i Tyskland, Frankrike, Kina og USA.

  Hansgrohe bruker cookies for å kunne gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillinger, godtar du bruken av cookies.

  OK
  <% } //bolIsPublishMode %>