Skreddersydd service fra AXOR

Personlig stil på høyt nivå

Liker du gullarmaturer? Vil du gjerne ha inngravert monogrammet ditt? Det har aldri vært lettere å utforme et unikt bad. Hvis det skal være litt mer personlig, er spesialutførelser bokstavelig talt i de beste hender hos AXOR. Vår forkjærlighet for detaljer og sans for det spesielle resulterer i unike produkter som gir badet et enda mer personlig preg.

Oversikt over de eksklusive AXOR tjenestene:

AXOR FinishPlus spesialoverflater: 15 polerte eller børstede, standardiserte spesialoverflater øker utformingsmulighetene og forskjønner badet. Disse overflatene er fremstilt i henhold til en moderne og miljøvennlig PVD-prosess (Physical Vapor Deposition) og er ti ganger så harde som tradisjonell krom, de skinner og har lang levetid.

AXOR Signature - spesialmerking: For at det skal bli enda lettere å kjenne igjen funksjonen og gjøre betjeningen enda enklere, kan produktene utstyres med individuell merking. For eksempel med symboler for hånd- og hodedusj, med ekstra markeringer for varmt og kaldt eller med større og dermed enda bedre lesbare markeringer. Du kan også gjøre dusjer, kraner osv. mer personlig ved å forsyne dem med initialer, logoer eller våpenskjold.

AXOR Signature - endring av lengden: Mange produkter fra AXOR og hansgrohe kan forkortes eller forlenges alt etter som du selv vil – praktisk hvis det er ønskelig med enda mer frihet ved utforming av det personlige badet.

På forespørsel: Eksklusiv og skreddersydd produksjon gir mange muligheter

Er for eksempel ikke den ønskede fargen i standardutvalget av spesialoverflater? Flere spesialoverflater og -farger kan også fås som enkeltprodukt. Snakk med forhandleren. Han gir gjerne råd om personlige løsninger og spør om pris, leveringstid og hva som er mulig å få til.

Produktkvalitet: Harmoni mellom håndverk og høyteknologi

I avdelingene AXOR FinishPlus og AXOR Signature møtes hypermoderne foredlingsmaskiner og mennesker med fingerspissfølelse. Overalt der det kreves øyemål, finner du håndverk av tysk kvalitet. Den håndverksmessige utførelsen representerer derfor eksklusivitet, lang levetid og særdeles høy kvalitet.

Eksempler på skreddersydde løsninger og overflater finnes i krevende prosjekter og gjenstander over hele verden. Se også på referansene våre.

Søk etter forhandlere

Finn en forhandler i nærheten.

AXOR: Uttrykk for lang levetid, eksklusivitet og høy kvalitet

Bilder

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler