Axor Manufaktur betyr skreddersydd service

Personlig stil på høyt nivå

Liker du gullarmaturer? Vil du gjerne ha inngravert monogrammet ditt? Det har aldri vært lettere å utforme et unikt bad. Hvis det skal være litt mer personlig, er spesialutførelser i Axor Manufaktur bokstavelig talt i de beste hender. Vår forkjærlighet for detaljer og sans for det spesielle resulterer i unike produkter som gir badet et enda mer personlig preg.

Oversikt over den eksklusive Axor Manufaktur-tjenesten:

Spesialoverflater: 15 polerte eller børstede, standardiserte spesialoverflater øker utformingsmulighetene og forskjønner badet. Disse overflatene er fremstilt i henhold til en moderne og miljøvennlig PVD-prosess (Physical Vapor Deposition) og er ti ganger så harde som tradisjonell krom, de skinner og har lang levetid.

Spesialmerking: For at det skal bli enda lettere å kjenne igjen funksjonen og gjøre betjeningen enda enklere, kan produktene utstyres med individuell merking. For eksempel med symboler for hånd- og hodedusj, med ekstra markeringer for varmt og kaldt eller med større og dermed enda bedre lesbare markeringer. Du kan også gjøre dusjer, kraner osv. mer personlig ved å forsyne dem med initialer, logoer eller våpenskjold.

Endring av lengden: Mange produkter fra Axor og Hansgrohe kan forkortes eller forlenges alt etter som du selv vil – praktisk hvis det er ønskelig med enda mer frihet ved utforming av det personlige badet.

På forespørsel: Eksklusiv og skreddersydd produksjon gir mange muligheter

Er for eksempel ikke den ønskede fargen i standardutvalget av spesialoverflater? Flere spesialoverflater og -farger kan også fås som enkeltprodukt. Snakk med forhandleren. Han gir gjerne råd om personlige løsninger og spør om pris, leveringstid og hva som er mulig å få til.

Produktkvalitet: Harmoni mellom håndverk og høyteknologi

I Axor Manufaktur møtes hypermoderne foredlingsmaskiner og mennesker med fingerspissfølelse. Overalt der det kreves øyemål, finner du håndverk av tysk kvalitet. Den håndverksmessige utførelsen representerer derfor eksklusivitet, lang levetid og særdeles høy kvalitet.

Eksempler på Axor Manufaktur finnes i krevende prosjekter og gjenstander over hele verden. Se også på referansene våre.

Søk etter forhandlere

Finn en forhandler i nærheten.

Axor Manufaktur: Uttrykk for lang levetid, eksklusivitet og høy kvalitet

Bilder

Hansgrohe bruker cookies for å kunne gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillinger, godtar du bruken av cookies.

OK
<% } //bolIsPublishMode %>